Malatya Son Dakika Haberleri Deprem | Geaembcn2ox13m

Son dakika haberi. Kandilli Rasathanesine göre Malatyada saat 1031de 32 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir.


Son Dakika Malatya Da Korkutan Deprem Gundem Bakirkoy Gazetesi

Malatyanın Battalgazi ilçesinde 43 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya son dakika haberleri deprem. Son Dakika Malatya Deprem Haberleri Son dakika Malatya Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son Dakika Malatya Haberleri Son dakika Malatya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Malatyada 2106da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem çevre illerden de hissedildi. Son dakika haberine göre. Malatyanın Pütürge ilçesinde 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

04082020 - 1248 Güncelleme. Ölü sayısı belli oldu Gelen son dakika bilgilere göre Malatyada 2124te 40 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bugün Akşam Saatlerinde Pütürge Başmezra Mahallesi Merkezli 37 Şiddetinde Deprem Meydana GeldiDeprem Malatya İl Merkezindede Hissedildi.

Depremin şiddetini Kandilli 57 AFAD ise 52 olarak ölçtü. Malatyada deprem mİ oldu. Deprem Malatya Adıyaman Diyarbakır ve çevresindeki illerde de hissedildi.

Malatyanın Pütürge ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatyanın Pütürge ilçesinde 41 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada.

Elazığ Kahramanmaraş Diyarbakır Erzincan Adıyaman Sivas Malatya Son Depremler. AFAD ve Kandillinin geçtiği son dakika bilgilerine göre Malatyada 47 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya deprem Haberleri Malatya deprem haber ile ilgili bütün haberleri ayrıca Malatya depremin en son dakika haber durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz.

AFAD dan aktarılan bilgiye göre 1906. Malatyada 50 büyüklüğünde deprem. Son dakika deprem haberi.

Malatyadaki Son Depremler için tıkla. Depremde Can Kaybı Yaşanmazken Bazı Binalarda Çatlaklar Oluştuğu Belirtildi. GİRİŞ 27022020 0537 GÜNCELLEME 27022020 0723.

AFAD verilerine göre merkez üssü Pütürge olan depremin derinliği 694 kilometre olarak. Malatyada deprem konutlarının kuraları çekildi - Haberler HABERLERCOM. Şiddetli deprem potansiyelleri taşıyan Malatyada sarsıntılar durmak bilmiyor.

Malatyanın Battalgazi ilçesinde saat 1906da 43 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son malatya haberleri anında burada. Son Malatya Deprem gelişmeleri ve Malatya Deprem haberleri burada.

Gelen son dakika haberine göre Malatyada şiddetli bir deprem meydana geldi. Malatyada 47 büyüklüğünde deprem Malatyada 47 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgeden herhangi bir can kaybı ya da.

Kısa Süreli Paniğe Yol Açan Depremin Ardından Artçı Depremlerde. Malatya Deprem haberleri sayfasında Malatya Deprem ile ilgili son dakika güncel Malatya Deprem haberlerini bulabilirsiniz. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat.

Malatya Deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen malatya deprem haber başlıkları yer almaktadır. Kızılay ülkemizin yüz akı olmuştur. Bu anlamda tehlikenin başka bir boyutunu gündeme taşıyan İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu Malatyada olası bir depremde kentin içme suyunu sağlayan kaptajın etkilenebileceğini söyledi.

Detaylar Video dadeprem sondakika haber haberler balık deniz gündem tsunami zelzele istanbuldepremi trend trendler bilinmeyenlerburada medya. Son dakika haberleri ve. KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ.

Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Malatyanın Yeşilyurt ilçesinde gündüz saatlerinde meydana gelen depremin ardından 33 büyüklüğünde deprem daha meydana geldi. Malatya Pütürge Başmezra Mahallesi Merkezli 37 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi.

Ajanslardan gelen son dakika haberine göre Malatya Pütürgede gece saatlerinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Malatya deprem haber ile ilgili bütün haberleri ayrıca Malatya depremin en son dakika haber durum ve gelişmelerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Türkiyenin en kapsamlı haber sitesi.

Son dakika deprem haberi. Son Dakika Haberleri İnternet - Avrupa Sismoloji Merkezinin verilerine göre Türkiyenin doğusunda 54 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 53 olarak duyurdu.

Son dakika Malatyada korkutan deprem. AFADdan yapılan açıklamaya göre. Son dakika haberi Malatyada 52 büyüklüğünde deprem.

Malatya deprem Haberleri.


Malatya Deprem Haberleri Son Dakika Malatya Deprem Haber Guncel Gelismeler


Malatya Da Deprem Diyarbakir Tunceli Sanliurfa Adiyaman Kahramanmaras Gaziantep Ve Malatya Da Hissedildi Haberi Son Dakika Haberleri


Malatya Son Dakika Deprem Ile Sallandi Diyarbakir Ve Elazig Da Da Hissedildi Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Yasam Haberleri


Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem


Geaembcn2ox13m


Son Dakika Haberleri Malatya Doganyol Da Deprem Haberi Son Dakika Haberleri


Malatya Da 5 2 Lik Deprem Adiyaman Da Da Hissedildi Son Depremler Son Dakika Haberleri


Deprem Sonrasi Malatya Da Acil Servise 100 Kisi Basvurdu Son Dakika Haberleri


Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem Vali Aydin Barus A Haber De Konustu Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri


Son Dakika Haberleri Malatya Da Depremi Sonrasi Ilk Goruntuler Geldi Iste 8 Saniye Suren Siddetli Deprem Ani Goruntuleri Son Dakika Yasam Haberleri


Son Dakika Malatya Da 4 7 Buyuklugunde Deprem Kktc Saglik Turizmi Konseyi Haber


Son Dakika Deprem Haberi Malatya Da Korkutan Deprem


Malatya Son Depremler Son Dakika Malatya Da Deprem Mi Oldu Malatya Kandilli Ve Afad Deprem Listesi Haberler


Son Dakika Malatya Da Deprem Oldu


Son Dakika Malatya Da Korkutan Yeni Deprem Elazig Diyarbakir Ve Sanliurfa Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Depremler Listesi Son Dakika Yasam Haberleri


Son Dakika Malatya Da Deprem Oldu


Malatya Deprem Haberleri Son Dakika Yeni Malatya Deprem Gelismeleri


Son Dakika Malatya Da 4 7 Lik Deprem Malatya Dan Ilk Gorunuler Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri


Son Dakika Haberleri Malatya Da Deprem 02 Mart 2020 Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here